Zorgvuldig in ons vak

Een wereldberoemde revolutionair sprak ooit de woorden ‘vertrouwen is goed, controle is beter’. Wij hebben het liever over ‘controleerbaar vertrouwen’ en daar biedt de digitalisering van de schadestroom volledige transparantie. Er kan 24 uur per dag via het portal worden meegekeken en via het dashboard ziet de opdrachtgever in één oogopslag de status van alle schades.

Afgehandelde schades worden fysiek gecontroleerd door een onafhankelijke partij. Daarnaast worden er enquêtes onder de gedupeerden uitgezet. Zo werken we continue aan de verbetering van onze dienstverlening en is het voor de opdrachtgever mogelijk om controle op de kwaliteit uit te voeren.

Snepvangers Glas kenmerkt zich door een natuurlijke leergierigheid, dat resulteert in een constante drang naar verbetering. Innovatiekracht is daarom structureel opgenomen in onze bedrijfsvoering. Hiervoor zijn we dan ook steeds op zoek naar nieuwe verbindingen. We maken gebruik van de kennis en ervaring van collega’s uit het hele land tijdens overleg- en kennissessies. We zijn betrokken bij een onafhankelijk netwerk glasspecialisten, lid van Bouwend Nederland en daarnaast mogen we het Kwaliteit Waarborg Glas voeren en zijn we GBO-gecertificeerd.

Met onze medewerkers organiseren we verbetersessies, waardoor we niet alleen in staat zijn om theoretische verbeteringen door te voeren, maar kunnen we ook verbeteringen van de praktijk direct ten uitvoer brengen. Onze werknemers zijn daarnaast allen voorzien van het onafhankelijke Glas Branche Organisatie (GBO)-certificaat.

Voor onze opdrachtgevers willen we een steeds beter product kunnen leveren, daarom zoeken we ook hier de samenwerking op. Samen met de innovaties uit de markt zorgt dit voor een constante verbetering van onze service, kwaliteit en tevredenheid van onze opdrachtgevers.