Samenwerken, de partner in schadeherstel

Glasschade komt altijd ongelegen. Niet alleen voor de bewoner, maar ook voor de eigenaar van het gebouw. Bij Snepvangers Glas nemen we onze opdrachtgever het hele schadeproces uit handen en dat doen we volledig in eigen beheer. We hebben een eigen meldkamer, ervaren monteurs en een doorgewinterde backoffice. Daarmee hebben we alle ingrediënten in eigen huis om het schadeverloop op één plek en met één aanspreekpunt, volledig te regelen.

We hebben geen extra overheadkosten, geen overbodige schakels en daarmee minder noodzakelijke controle-momenten. Deze werkwijze zorgt voor lagere kosten en meer transparantie. Onze opdrachtgevers zijn verzekerd van meer waar voor hun geld.

De adviserende rol die wij kunnen bieden, dankzij de management informatie en rapportages, zorgen voor een toegevoegde waarde binnen de organisatie van onze opdrachtgever. De opdrachtgever kan deze informatie altijd inzien in het daarvoor bestemde portal.

Wij bieden meerdere financiële producten aan, passend bij de wijze waarop onze opdrachtgever binnen de organisatie omgaat met glasschade-herstel. We factureren schades in overzichtelijke maandfacturen tot onderhoudscontracten waardoor onze opdrachtgever vooraf meer zekerheid heeft voor de budgettering.

Met meer dan 25 jaar ervaring in zowel schadeherstel als schademanagement gaan wij graag de samenwerking met u aan.