Diensten sinds 1952

Met Bergen op Zoom als uitvalsbasis en ruim 65 jaar ervaring in het leveren en vervangen van glas in West-Brabant bedienen we particulieren, bedrijven, zakelijke dienstverleners, woningcorporaties, aannemers, schilders en hebben we contact met een breed aanbod verzekeraars. Ons werkgebied beslaat Zuidwest Nederland, dat betekent korte lijnen en adequate actie.

Particulieren en bedrijven

Snepvangers Glas is als sinds 1952 de glaszetter voor particulieren en bedrijven, van glasherstel tot totaaloplossingen voor onderhoud en renovatie. Met betrokken en vakbekwame medewerkers die 24 uur per dag en zeven dagen per week voor u klaar staan zorgen wij ervoor dat uw glasvraag snel en vakkundig wordt aangepakt.

Lees meer

Zakelijke dienstverlening en woningcorporaties

In de glasservice voor de zakelijke markt, geniet Snepvangers Glas al decennia het vertrouwen van onder meer woningcorporaties, bouwbedrijven, gemeenten, vastgoedportefeuillehouders, bedrijven en scholen. Met oog voor kwaliteit en efficiëntie wordt reparatie en onderhoud uitgevoerd naar strenge normen en binnen gestelde financiële bandbreedtes.

Lees meer

Verzekeringen

Een ongeluk zit in een klein hoekje en als er dan iets gebeurd is dit al vervelend genoeg! In de eerste plaats zorgen we er daarom voor dat het herstel van de glasschade snel en efficiënt geregeld wordt, we staan 24 uur per dag 7 dagen per week voor u klaar. Maar niet alleen het herstel moet goed en snel geregeld zijn, ditzelfde geldt voor de financiële afhandeling van de glasschade. Daarom werken we bij Snepvangers Glas voor alle verzekeraars!

Verzekeringen

Aannemers en schilders

Wij bieden u ook graag onze kennis, expertise en service tezamen met een zeer scherpe leverprijs aan! U kunt als aannemer of schilder bij ons terecht voor alle soorten enkel, draad-, figuurglas, spiegels en isolatieglas. In ons magazijn, waar u iedere werkdag terecht kunt, hebben wij een ruime voorraad enkel- en figuurglas, glas- en neuslatten, beglazingsmaterialen en plaatsingsbenodigdheden! Hebben wij hetgeen u zoek niet op voorraad? Dan kijken we graag of het zo spoedig mogelijk kunnen leveren!

Meer informatie