Zakelijke dienstverlening en woningcorporaties

In de glasservice voor de zakelijke markt, geniet Snepvangers Glas al decennia het vertrouwen van onder meer woningcoorporaties, bouwbedrijven, gemeenten, vastgoedportefeuillehouders, bedrijven en scholen. Met oog voor kwaliteit en efficiëntie wordt reparatie en onderhoud uitgevoerd naar strenge normen en binnen gestelde financiële bandbreedtes.

Naast de uitvoering van reparatie en onderhoud zelf, geeft Snepvangers Glas haar partners de beschikking over een totaaloplossing voor onderhoud en renovatie. Daarin wordt ketensamenwerking ingebed met inzage in schadestromen en uitvoerig informatiemanagement met een verlaging van het total cost of ownership als doelstelling. De informatiestromen worden digitaal vastgelegd, zodat duidelijkheid wordt verschaft via dossiers en dashboards. Op deze wijze is voor zowel de opdrachtgever en Snepvangers Glas goede monitoring mogelijk.

Door de jarenlange ervaring en open bedrijfsstructuur is Snepvangers Glas de professionele glaspartner in de regio voor resultaatgerichte vastgoedeigenaren en woningcoorporaties.