met isolatieglas, wil dat niet altijd zeggen dat het geplaatste glas voor een goede isolatie zorgt. Door het huidige glas te vervangen in HR++ glas verbetert niet alleen het comfort (minder kou bij de ramen), maar bespaart u ook door de betere isolatie. HR++ isolatieglas isoleert tot 2,5 keer beter dan standaard (oud) isolatieglas. Ten opzichte van enkel glas is dit zelfs 5 keer! De investering in HR++ glas zal zich terugbetalen door een flinke besparing op de energierekening.

Het vervangen van uw beglazing is ook het moment om naar de ventilatie van uw woning te kijken. Vroeger ging ventileren vanzelf. Door naden en kieren kwam er altijd frisse lucht binnen. In een goed geïsoleerd huis is dit niet het geval en is ventileren essentieel! Door slim te ventileren wordt het energieverlies zo veel mogelijk beperkt. Ventilatieroosters kunnen meteen bij het vervangen van uw beglazing worden geplaatst.

Weet u niet precies welk type isolerend glas de beste keuze is in uw situatie? Of weet u niet welk type glas u momenteel heeft en wilt u weten of het beter vervangen kan worden? Geen probleem, wij kunnen u hierover informeren. Ook komen wij graag vrijblijvend en kosteloos langs om een passende offerte te maken.

Neem contact op