leergierig van nature, continue op zoek naar verbetering

Snepvangers Glas kenmerkt zich door een natuurlijke leergierigheid, dat resulteert in een constante drang naar verbetering. Innovatiekracht is daarom structureel opgenomen in onze bedrijfsvoering.

Hiervoor zijn we steeds op zoek naar nieuwe verbindingen. We maken gebruik van de kennis en ervaring van collega’s uit het hele land tijdens overleg- en kennissessies. We zijn betrokken bij een onafhankelijk netwerk glasspecialisten, lid van Bouwend Nederland en daarnaast mogen we het Kwaliteit Waarborg Glas voeren en zijn we GlasKeur-gecertificeerd.

Met onze medewerkers organiseren we verbetersessies, waardoor we niet alleen in staat zijn om theoretische verbeteringen door te voeren, maar kunnen we ook verbeteringen van de praktijk direct ten uitvoer brengen. Onze werknemers zijn daarnaast allen voorzien van het onafhankelijke GlasKeur-certificaat.

Voor onze opdrachtgevers willen we een steeds beter product kunnen leveren, daarom zoeken we ook hier de samenwerking op. Samen met de innovaties uit de markt zorgt dit voor een constante verbetering van onze service, kwaliteit en tevredenheid van onze opdrachtgevers.