Een baan vol vrijheid en waardering

Ronald Bosman werkt al 32 jaar bij ons. Hij heeft heel wat bedrijfsgeschiedenis meegemaakt en gaat natuurlijk ook mee in de nieuwe ontwikkelingen en technieken waar we als glasexperts mee te maken krijgen. Je blijft bijleren en dat is één van de redenen waarom hij zijn werk met zo veel plezier blijft doen. Maar niet de belangrijkste… Die gaat over écht iets voor mensen kunnen betekenen; “Niets zo mooi als wegrijden bij een tevreden klant.”

Hij is geboren in Leiden maar woont al heel lang in Roosendaal. Ronald is een deel geworden van de bedrijfshistorie. Hij vertelt: “Ik begon ooit als glaszetter met één collega en de baas. Het was hard werken soms maar ook heel mooi om het bedrijf te zien groeien.” Gevraagd naar wat volgens hem de kern van het succes is, hoeft hij niet lang na te denken: “Klanten staan altijd centraal. We rusten pas als die tevreden zijn.”

Zeer afwisselend

Het werk is in de loop der jaren veel specialistischer geworden, legt Ronald uit. “Er zijn heel veel systemen in ramen en deuren maar ook ontzettend veel soorten glas. Van zeer modern tot behoorlijk op leeftijd, wanneer je op pad bent kom je het allemaal tegen.”

Bij Snepvangers Glas krijgen medewerkers geregeld cursussen en trainingen maar toch wil de praktijk je nog wel eens verrassen, weet de ervaren glaszetter. “We komen echt van alles tegen en soms is het even puzzelen. Het gebeurt ook wel dat je er niet aan ontkomt om systemen of glas te vervangen omdat er gewoon niets meer voor verkrijgbaar is. Gelukkig snappen mensen dat dan, ze zijn over het algemeen vooral heel blij als je snel kunt helpen en met een betaalbare oplossing komt.”

Team

Zelfstandig en soms wat creatief omgaan met wat je in de praktijk tegenkomt geeft veel voldoening, vertelt Ronald. Net als het blij maken van klanten. “Het team is ook leuk trouwens, je kunt er op terugvallen als je er eens niet uitkomt. Soms gaan we voor grotere klussen samen op pad, al kun je best veel zelf oplossen. We rijden dan ook met bussen vol materieel en héél veel glas.”

Iets voor jou?

Lijkt het jou een mooie baan? Op allerlei plekken komen, mensen blij maken en problemen voor ze oplossen? De vrijheid en zelfstandigheid hebben om dat klantgericht in te vullen?

We brengen je bij Snepvangers Glas de basics graag bij, dus ook zonder bijzondere vakdiploma’s ben je welkom. Wat we wél van je vragen is de wil om oprechte service te verlenen, zelfs als dat buiten kantoortijden nodig is.  Als je je daarin herkent, je van aanpakken weet en zin hebt in een gewaardeerde baan met de nodige vrijheid, meld je dan vooral. De koffie staat klaar, je bus vol glas en materieel ook!

Eveneens belangrijk om te weten: we doen niet aan leeftijdsdiscriminatie.